reklama 11C

Královice budou poprvé hostit Český drezurní pohár

Po krátké odmlce drezurní jezdci opět změří své síly v dalším závodu Českého drezurního poháru. Již páté kvalifikační kolo tohoto seriálu se uskuteční o víkendu 5. - 6. srpna u pořadatelského nováčka, v jezdeckém areálu Kralovický Dvůr…
17.07.2017 13:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V Královickém Dvoře se letos již větší drezurní závody konaly, a to Drezurní šampionát ČJF na přelomu června a července. Nyní na pořadatele čeká premiérový závod jedoucí se jako kvalifikace Českého drezurního poháru.  

Přihlášky do jednotlivých soutěží je možné podávat výhradně elektronicky do 2. srpna. 2017. Během dvou dnů na jezdce bude čekat celkem 16 soutěží různých stupňů obtížnosti, a to od úrovně Z až po T. Stejně jako tomu bylo při Drezurním šampionátu ČJF, i tentokrát se bude závodit současně na dvou obdélnících.

V sobotu i neděli tak nebudou chybět kvalifikační soutěže do jednotlivých kategorií, které jsou vypsány v rámci Českého drezurního poháru. Jde o Novice Cup, Junior Trophy, Challenge Cup a také Top Ten Cup. Na jezdce bodující v nejnáročnější kategorii Top Ten Cup bude v sobotu čekat úloha na stupni ST, a to konkrétně SG/2016. O den později se pak představí v složitější úloze na stupni obtížnosti T, kterou bude IM1/2016.

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže. Stránky pořadatele naleznete TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }