reklama 11B

Kevin Staut s přehledem ve vedení skokového SP

ikonka

Francouzský jezdec Kevin Staut si v Curychu během neděle 28. ledna zajistil za své umístění při západoevropské lize Světového poháru ve skocích dalších 15 bodů. Díky tomu si pojistil vedení v žebříčku, když má více jak desetibodový náskok…
29.01.2018 10:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tento francouzský jezdec si totiž dojel v bodované soutěži Světového poháru pro velice pěkné třetí místo. S koněm Silver Deuax de Virton HDC dokončil bezchybně základní kolo i rozeskakování. Díky tomu si tak Kevin Staut na své konto připsal dalších 15 bodů. V součtu dosáhl na 77 bodů a vzdálil se svým dalším soupeřům. Na druhé místo má náskok dokonce třináctibodový.

A právě 64 bodů a druhé místo si drží Švéd Henrik von Eckermann. Ani ten si nenechal jedenácté kolo Světového poháru ve švýcarském Curychu ujít. Za svůj výkon získal nakonec sedm bodů, což mu zajistilo poměrně stabilní druhou pozici.

Jezdci na třetím až pátém místě naopak v Curychu chyběli, nicméně své postavení si udrželi. Jedná se o Edwinu Tops-Alexander (50 bodů), Christiana Ahlmanna (48 bodů) a Daniela Deussera (48 bodů). Naopak na šesté místo poskočil Denis Lynch, který si v Curychu dojel pro deset bodů. Na čtvrté místo přitom ztrácí pouhý bod a dostal se tak do kontaktu s jezdci na třetím až pátém místě.

Kompletní žebříček naleznete ZDE.

Ilustrační foto: FEI / Stefan Lafrentz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE