reklama 11C

Drezurní FEI žebříček v květnu beze změny

ikonka

Po započtení všech výsledků ke dni 31. května se v rámci elitní desítky ve FEI světovém žebříčku v drezuře nic nezměnilo. Na prvním místě je neustále německá reprezentantka Isabell Werth, a to s koněm Weihegold Old. Na kontě má 2945 bodů…
02.06.2018 14:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Po dlouhé době se na pořadí v elitní desítce nic nezměnilo a květnové výsledky nezamíchaly pořadím. V čele tak zůstávají Isabell Werth a Weihegold Old. Tato německá zástupkyně si však polepšila s koněm Emilio 107. Stále jí sice patří třetí pozice, s druhou Laurou Graves však má na kontě stejný bodový zisk. Obě jezdkyně totiž nasbíraly 2631 bodů.

Čtvrtá i pátá pozice jsou taktéž beze změn. Figuruje na nich Catrhine Dufour s koněm Atterupgaards Cassidy (2605) a Sönke Rothenberger s valachem Cosmo 59 (2554).

Z českých jezdců si mezi seniory nejlépe vede Pavla Rubíčková, které s koněm Xangai patří 240. místo.

Mezi juniory je aktuálně na 17. pozici Eva Vavříková s klisnou Belle Ennie, která pravidelně sbírá úspěchy na zahraničních kolbištích.

Někdo však přeci jen zaznamenal pěkný posun vpřed. Do elitní stovky se díky svým výkonům probojovala nově Eliška Skřivanová. S koněm Farewell poskočila ze 130. pozice aktuálně na 85. příčku.

 

Jednotlivé žebříčky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE