reklama 11B

Junioři na ME všestrannost po první části drezur

Juniorský tým na mistrovství Evropy ve všestrannosti má za sebou kondiční zkoušky, které byly na programu ve středu 12. srpna. Ve čtvrtek startovala v drezuře Marie Dvořáková s Dukátem coby úvodní jezdec českého družstva...
13.08.2015 08:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Drezura se koná během čtvrtka a pátku.  Ve čtvrtek se na start postavili první jezdcitýmů, v českém případě Marie Dvořáková a Dukát. Dokončilivýsledkem 63,9 trestných bodů. „Zajeli celkem slušněrámci svého standardu,“ popsal Miloslav Příhoda.

Dalšími jezdcitýmu jsou Nikola Jindrová a Goldwin, jako třetí půjde na start Šárka Votavová s Bailey a závěrečným jezdcem bude Barbora Kamírová a Christo 1. Pouze mezi jednotlivci půjde Anežka Lexová a Berenis 1. Během čtvrtka se představí ještě Nikola Jindrová. Zbytek týmu odstartujepátek.  

„Již jsme si prošli také kros, je opravdu nádherný. Obsahuje spoustu technických pasáží a velkých skoků. Největší úskalí bude terén, který je zvlněný a v lese bohužel nechybí dvakrát výstup do velmi prudkého kopce. Nicméně skoky jsou čitelné. Celá trať působí obtížně technicky, ale se skvělým povrchem, který je písčitý,“ popsal Miloslav Příhoda.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Večer přineseme zprávy o druhém českém výsledku v drezuře a také fotogalerii terénní jízdy




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE