reklama 11A

Junioři startují na ME ve všestrannosti 2015

Další mistrovství Evropy se ve dnech 13. – 16. srpna koná pro juniory v disciplíně všestrannost. Česká republika bude mít v polském Bialy Boru pětičlenné zastoupení. Všichni jsou již v pořádku na místě a ve středu na ně čekají kondiční zkoušky…
11.08.2015 21:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Za Českou republiku na evropském šampionátu nastoupí Marie DvořákováDukátem, Nikola JindrováGoldwin, Barbora Kamírovákoněm Christo, Anežka LexováBerenis a Šárka Votavová s Bailey. Čtyři jezdci tak nastoupí nejen mezi jednotlivci, ale také budou bojovattýmové soutěži. O složení se rozhodne až o středečních kondičních zkouškách.

Jak potvrdil trenér české ekipy Miloslav Příhoda, všichni koně jsoupořádku na místě a cesta proběhla bez problémů. Jezdci mají za sebou již první seznámeníareálem a vyzkoušeli si drezurní kolbiště. Večer se konal meeting jednotlivých týmů a losovalo se pořadí družstev. Češi nastoupí jako druzí.

Ve středu mají jezdci ještě volnější program, kdy na čeká dopoledne kondiční zkouška a poté od 17 hodin slavnostní zahájení. Od 10 hodin si zároveň budou moci projít kros.

O průběhu jednotlivých dnů vás budeme pravidelně informovat. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE