reklama 11A

Jung stále vede světový žebříček ve všestrannosti

ikonka

I po aktualizaci k 31. lednu vede žebříček FEI ve všestrannosti v německých barvách Michael Jung, který počítá 463 bodů. Se shodným počtem 450 bodů pak na místě druhém stojí Tim Price (NZL) a na místě třetím Gemma Tattersall (GBR)
06.02.2018 17:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

FEI žebříček ve všestrannosti je po posledním přičtení výsledků k 31. lednu na prvních dvou stech místech beze změny.

Vedoucí příčku si tak nadále drží německý reprezentant Michael Jung se 463 body. Za ním pak stojí dvojice jezdců se shodným počtem bodů, a to na místě druhém Novozélanďan Tim Price, za kterým uzavírá elitní trojici v britských barvách Gemma Tattersall.

Čtvrtá příčka žebříčku patří Phillipovi Duttonovi (USA), za nímž stojí další Novozélanďan Andrew Nicholson. Šesté i sedmé místo obsazují reprezentantky Velké Británie, a to Canter Rosalind před Sarah Bullimore. Jedinou belgickou vlajku v TOP 10 drží Karin Donckers na místě osmém. Devátým nejlepším všestrannostním jezdce je i nadále Francouz Maxime Livio. Elitní desítku pak uzavírá Todd Mark (NZL).

Nejvýše postaveným českým jezdcem je zde i nyní Miloslav Příhoda, který s 68 body stojí na nezměněné 365. příčce. O jedno místo si na 694. příčku polepšil Robert Pokorný. Stejně tak se o jednu příčku výš posunul Miroslav Trunda, kterému nyní patří 750. pozice žebříčku.

Kompletní FEI žebříček všestrannosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE