reklama 11A

Jung neohroženým lídrem žebříčku FEI všestrannosti

Ani přepočet bodů v žebříčku FEI ve všestrannosti aktuální k 31. květnu neotřásl pozicí světové jedničky. Tou je dlouhodobě německý reprezentant Michael Jung. V TOP10 však oproti předchozímu období došlo k několika posunům.
06.06.2017 09:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Michael Jung je dlouhodobě nejlepším jezdcem všestrannosti. Foto: archiv Jezdci.cz

Dlouhodobým lídrem světového žebříčku všestrannosti je jezdec, který za poslední roky nasbíral všechny prestižní tituly, a to Němec Michael Jung. Ani přepočet aktuálního žebříčku 31. května jeho pozicí neotřásl. 
 
Druhé místo drží Andrew Nicholson (NZL), který si o dvě příčky polepšil. Naopak o jednu pozici na třetí místo klesl Phillip Dutton (USA), čtvrtý je legendární Novozélanďan Mark Todd, jenž se vyšvihl z devátého místa.
 
V TOP jsou dále Maxime Livio (FRA) na páté příčce, šestý Christopher Burton (AUS), sedmý Oliver Townend (GBR). Na osmém místě je Tim Price (NZL), devátou příčku drží Boyd Martin z USA a nejlepší světovou desítku uzavírá Nicola Wilson (GBR).
 
Aktuální žebříček má hned několik „skokanů“. Z pozice číslo 96 vylétla o 64 příček Britka Rosalind Canter. Podobně výrazný skok udělal i její krajan Tom McEwen, který je momentálně devětadvacátý.
 

Celý žebříček najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE