reklama 11C

Jedenácté vydání Jezdeckého zpravodaje 2017

ikonka

Letošní jedenácté číslo Jezdeckého zpravodaje, který vydává od loňského roku společnost Equinet s.r.o., je již téměř hotové. Zpravodaj nabídne tradičně články i stručné sloupky o dění v jezdectví během uplynulých týdnů. Co všechno se v něm dozvíte?
20.11.2017 17:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Hlavním tématem je finále Longines Global Champions Tour a Global Champions League 2017, které se uskutečnilo v katarském Dauhá. Samostatný příspěvek jsme věnovali týmu Berlin Lions, který se od roku 2018 přejmenuje na Prague Lions!
 
Podzim je mj. ve znamení výběrů hřebců do plemenitby, a to jak v plemenné knize českého teplokrevníka, tak slovenského teplokrevníka v ČR. Kdo nejvíce zaujal komisaře v Herouticích a kdo v Mněticích, to se dozvíte z článku na úvodní straně zpravodaje.
 
Velký prostor jsme věnovali Světovým pohárům ve skocích, v drezuře a ve spřežení. Připomeneme také průběh veletrhu, výstavy a mezinárodních závodů v mnoha jezdeckých disciplínách pod názvem Fieracavalli. Tato akce patří mezi největší svého druhu na světě!
 
Naši reportéři se vypravili nejen do italské Verony. Zajímaly nás i poslední oficiální závody pod hlavičkou České jezdecké federace v letošním roce, kterými bylo finále Pony ligy a Pony extraligy 2017 v Herouticích u Neveklova.
 
V rubrice „KRÁTCE“ se dozvíte především o účasti českých jezdců na mezinárodních mítincích. Skokané se vypravili např. do polského Lešna či Michalowic. Startovali též v belgickém Opglabbeek či ve španělské Olivě. Drezurní reprezentace zamířila do polského Zakrzowa, všestranní jezdci se pro změnu účastnili MS mladých koní v Lion d´Angeres. Příznivce této disciplíny jistě potěší také informace o CCI4* ve francouzském Pau. Z vytrvalosti jsme pak vybrali zprávu o skvělém umístění Petra Jadlovského ve světovém žebříčku FEI.
 
Zdá se až neuvěřitelné, kolik jezdeckých událostí se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo 11-12/2017 vychází 21. LISTOPADU! 
 

Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE