reklama 11C

Desáté vydání Jezdeckého zpravodaje 2017 již brzy

ikonka

Letošní desáté číslo Jezdeckého zpravodaje, který vydává od loňského roku společnost Equinet s.r.o., je již téměř hotové. Zpravodaj nabídne tradičně články i stručné sloupky o dění v jezdectví během uplynulých týdnů. Co všechno se v něm dozvíte?
18.10.2017 11:28  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Hlavní článek připomíná průběh finále Českého skokového poháru, ale také jeho rámcových seriálových soutěží Amateur Tour, Czech Junior Cup a U25. Pro parkurové příznivce máme také příspěvky o finále Poháru národů v Barceloně, o předposledním mítinku Longines Global Champions Tour a Global Champions League v Římě či o prvním kole Světového poháru v parkurovém skákání Západoevropské ligy FEI v norském Oslu.
 
Věnujeme se také posledním letošním republikovým šampionátům. Mistrovství ČR ve voltiži hostil Tlumačov, o medaile v paravoltiži se závodilo v Praze a své šampiony znají i kočí chladnokrevných koní, kteří se tento rok sešli při MČR v Humpolci.
 
V Jezdeckém zpravodaji se zpravidla dostihovému dění nevěnujeme. Výjimku si zcela nepochybně zaslouží Velká pardubická, neboť ta je u nás absolutním fenoménem a bedlivě ji sledují snad všichni, kdo se jakoukoliv formou zajímají o koně. 
 
V rubrice krátce vás mj. informujeme o účasti českých jezdců na MS mladých koní v belgickém Lanakenu a MS dvojspřeží ve slovinské Lipici. Nemůžeme nezmínit mezinárodní závody CICO3* v belgickém Waregemu, CEI ve slovenských Topoľčiankách, CSI2* ve španělské Olivě nebo CDI v maďarském Fóru. Z domácích mítinků se krátce věnujeme parkurové Grand Prix Jana Kutěje v Olomouci a soutěžím derby v Tachově i v Praze.
 
Zdá se neuvěřitelné, kolik jezdeckých událostí se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo deset vychází 20. ŘÍJNA! 
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE