reklama 11B

I sobotní CSIO Zduchovice přineslo česká vítězství

ikonka

Sobota 28. dubna byla při mezinárodních závodech CSIOdJY Zduchovice 2018 ve znamení rámcových soutěží. Hned několikrát v nich vítězili čeští jezdci a areálem se tak opakovaně rozléhala česká hymna. Našim se např. dařilo v soutěžích pro mladé koně…
28.04.2018 21:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V soutěži pro 5 a 6leté koně nenašla přemožitele Lenka Matunová s Imelydi. V kategorii 7 a 8letých pro změnu zvítězila Sára Vingrálková s Kas-Sini DC následovaná Michaelou Rodovou v sedle koně Conthaquick. 
 
Další prvenství pro české barvy vybojovala v pony túře Jana Táboříková s Karou. V neposlední řadě nám udělala obrovskou radost v malé túře pro děti Natálie Kovářová s Quinarou. Ve dvoufázové soutěži do 120 cm zvítězila bezchybným výkonem v čase 25,23 sekundy. O půl vteřiny za ní skončila polská dvojice Amelia Krywult a Dantos. Na stupně vítězů se ještě dostala Petra Pařenicová s Calledou. 
 
Junioři měli na programu také dvoufázovou soutěž malé túry, a to na výškách 125/130 cm. Hlavní trofej tentokrát putovala do Rakouska zásluhou Savannah Birk s Callisto. Hned za ní skončila Lucie Melmerová s Lorettou. Třetí byla Dánka Camilla Mortensen s koněm Gwintosca HBC.
 
Nejvyšší soutěží byla stočtyřicítka pro mladé jezdce. V té Česká republika tentokrát neměla žádné zastoupení. Nejlepší výkon předvedla německá dvojice Mylen Kruse a Chaccmo.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE