reklama 11A

Zduchovický Pohár národů mladých jezdců pro Dánky

ikonka

Trojici soutěží Poháru národů při CSIOdJY uzavřela v pátek 27. dubna kategorie mladých jezdců. V této soutěži nenašlo přemožitele družstvo v dánských barvách, před týmem z Německa a Polska, které počítalo po dvou kolech 16 trestných bodů…
27.04.2018 19:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Z vítězství soutěže Poháru národů mladých jezdců, které se uskutečnilo na překážkách vysokých 140/145 cm, se v závěru pátečního programu CSIOdJY Zduchovice radovalo dánské družstvo ve složení Melissa Fobian, Simone Hansen Scherff, Helena Skare Viller a Josephine Boegh. To si během dvou kol přičetlo šestnáct trestných bodů.

Na stříbrnou příčku stačil výsledek 24 trestných bodů týmu v německých barvách, které se tak postavilo před bronzový polský tým. Ten počítal po obou kolech celkem celkem 49 trestných bodů.

Českému družstvu v této zkoušce patřila poslední příčka. Obě kola dokončil nejlépe Alexandr Baraldi, který spolu s Elame v úvodním kole nechyboval a z druhého kola dovezl osm trestných bodů. Dvě chyby zaznamenal v obou kolech Václav Nágr v sedle D Amelusiny R 22, kdy v druhém kole připsal navíc jeden trestný bod za čas. S šestnácti trestnými body protnula cílovou pásku prvního kola Kateřina Kučerová v sedle Anabel Van’T Kathof, ale z druhého kola byla dvojice vyloučena. Stejný osud potkal i Františka Stružinského, který byl dvakrát vyloučen v sedle Jamese. Jelikož druhé kolo nedokončili hned dva členové týmu, znamenalo to pro české barvy vyloučení.

Kompletní výsledkovou listinu najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE