reklama 11D

Zduchovice otevřely mezinárodní závody CSIO

ikonka

Ve čtvrtek 26. dubna proběhlo prvních deset soutěží v rámci mezinárodních skokových závodů CSIO pro děti, juniory, mladé jezdce a jezdce na pony. Úvodní den přinesl soutěže do 135 centimetrů, při CSIOJ zajistila českou hymnu Sofie Najmanová…
26.04.2018 22:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejvyšší soutěží čtvrtečního dne byl parkur 135 centimetrů vysoký, který byl určen pro mladé jezdce při CSIY. Pro první místo si v soutěži hodnocené na čas dojela finská dvojice Wilma Heikkinen a Elvis PS. Z české ekipy podal nejlepší výkon Václav Nágr a D´Amelusina R 22, kteří skončili po bezchybné jízdě na čtvrté pozici.

V juniorské velké túře se nikdo z Čechů nedostal do elitní pětice. Jednalo se o parkur 130/135 centimetrů vysoký, v němž se z první pozice radovala dánská jezdkyně Camaila Mortensen, která se představila se svým koněm Handybeat.

Naopak úspěch jsme mohli slavit v malé túře pro juniory, kde zajistila českou hymnu Sofie Najmanová. V sedle koně Lexus 79 si dojela s téměř vteřinovým náskokem pro první příčku ve výsledkové listině. Jednalo se o soutěž 120/125 centimetrů vysokou.

Blízko k dalšímu vítězství jsme měli i v dětské kategorii, a to opět ve velké túře. Pro účastníky byl připraven parkur 125 centimetrů vysoký, který se jel jako dvoufázové skákání. Pouhou desetinu vteřiny ztratila na první příčku nakonec druhá Valentýna Kuková a Shadow. V dekorované pětce pak nechyběla na třetí pozici Mariana Michlíčková s Leeve Jung 2 a pátá Eliška Hasnédlová s koněm Ryaniad´Amour.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Web pořadatele naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE