reklama 11B

Hvězdná startka třetího kola GCT 2015 v Madridu

Ve třetím kole Longines Global Champions Tour v Madridu se na startovních listinách představí opravdová hvězdná špička. Ve dnech 1. – 3. května odstartují Scott Brash, Eric Lamaze, Gerco Schroder či vedoucí jezdec žebříčku Bassem Hassan Mohammed…
28.04.2015 22:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto Stefano Grasso/LGCT

Dále si madridské závody nenechají ujít Ludger Beerbaum, Edwina Tops-Alexander, Christian Ahlmann, Kent Farrington, Meredith Michaels-Beerbaum, Roger-Yves Bost, Ben Maher, Marcus Ehning, Michael a John Whitakerovi a domácí jezdec Sergio Alvarez Moyati všichni budou bojovat o vítězství v Grand Prix a přední místažebříčku.

Po prvním kole se díky vítězství s Hello Sanctos v Miami ujal vedení žebříčku Scott Brash, současná světová dvojka.  Po druhém koleAntverpách se do čela dostal Bassem Hassan Mohammed. O obhajobu loňského vítězství se jistě pokusí Maikel van der Vleuten. Zabránit se mu v tom budou snažit nejen bratři Whitakerové, ale třeba i Marcus Ehning a další.

V Club de Campo Villa de Madrid se tentokrát bude soutěžit o €320,000, z čehož €105,600 připadne vítězi. V sobotu 2. května v 17 hodin místního času odstartuje první kolo Grand Prix, které bude možné sledovat online ZDE.  

Kompletní seznam přihlášených dvojic najdete TADY.  

 

 Zdroj: www.globalchampionstour.com




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE