reklama 11D

Hřebec Uthopia bude prodán ve veřejné aukci

Jak uvedly servery Eurodressage.com a HorseandHound.co.uk, 15-letý KWPN licentovaný hřebec Uthopia, který s Carlem Hesterem vybojoval na Olympijských hrách v Londýně 2012 zlatou medaili v družstvech, bude prodán na veřejné aukci nejvyšší nabídce.
28.04.2016 16:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Hřebec Uthopia při drezurní úloze na olympiádě v Londýně. Foto: archiv Jezdci.cz

Aukci pořádá Wilsons Auctions v pátek, 27.května. Vedle tohoto skvělého koně se budou prodávat luxusní automobily, šperky a hodinky. K takovému způsobu prodeje vyjádřili své rozpaky i někteří britští přední jezdci, mezi nimi například Richard Davison.
 
Koně prodávají majitelé Tom Keenan (Keenan Corporate Finance) a James Neill (HNH Group). Vlastnictví koně bylo určeno na základě jejich role správců konkurzní podstaty ve dvou oddělených případech konkurzu majetku. Bližší informace a možnosti online přihazování budou zveřejněné později
 
Uthopiana svém kontě dvě stříbrné medaile z Mistrovství Evropy 2011, zlatou medaili z Olympijských her v Londýně v družstvech, bronz ve družstvech z Mistrovství Evropy 2013. Od roku 2014 soutěžil pouze několikrát, a to v sedle s Charlotte Dujardin. 
 
Zdroj: www.eurodressage.com a www.horseandhound.co.uk



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE