reklama 11D

Hřebčín Ostrov hostil Mikulášské hobby závody

ikonka

V sobotu 9. prosince se v areálu Hřebčína Ostrov uskutečnily druhé Mikulašské drezurní a skokové hobby závody. Pro jezdce byly připraveny dvě drezurní a dvě skokové soutěže, které doplnila karnevalová jízda zručnosti a koncert kapely Mikuláš Band…
15.12.2017 18:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Druhou prosincovou sobotu proběhly v areálu Hřebčína Ostrov již druhé Mikulášské drezurní a skokové hobby závody. Dopoledne patřilo drezurám, polední pauza pak malému vánočnímu koncertu v podání kapely, která vznikla právě pro tuto příležitost s názvem Mikuláš Band ve složení Vojtěch Záhora, Pavlína Záhorová, Sandra Resselová a Otakar Vondrouš a dále karnevalové jízdě zručnosti. Program završily odpolední parkury.

Vítězkou úlohy DU-A se s výsledkem 61,92 %  stala domácí jezdkyně Eliška Šmídová v sedle Froda. Úlohu L0 zajela nejlépe Petra Wiktoria Zemanová s koněm Diango reprezentující SJK Roudnička Hradec Králové, a to s hodnocením 55,65 %.

Při karnevalové jízdě zručnosti se představilo patnáct úžasných masek. Všechny absolvovaly trasu se slalomem, klikatou uličkou, malou překážkou a dalšími záludnostmi, a to ať už s vodičem či bez něj.

Odpolední parkur do 70 cm vyhrála Stáňa Krejcarová s koněm Prima startující za JK Seletice. Parkur do 90 cm pak s přehledem ovládla Nikola Bacílková a Nirvana rovněž z JK Seletice.

Na závěr zbývalo vyhlásit ty nejlepší z Malé a Velké túry, což bylo vyhodnocení napříč disciplínami. Jezdci Malé túry absolvovali úlohu DU-A a parkur do 70 cm, jezdci Velké túry pak úlohu L0 a parkur do 90 cm. Tato ocenění zůstala u domácích jezdců JK Kněžičky - Malou túru vyhrála Monika Hečlová na koni Fair Play-M, ve Velké túře si pro vítězství dojela Celine Louise Tříšková a Everdej.

Text a foto: Pavlína Záhorová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE