reklama 11D

Hradišťský Top Ten Cup vede po sobotě Polák

ikonka

V Hradištku u Sadské se o víkendu 8. – 9. září koná finále skokové série Champions Tour. V rámci nejtěžší kategorie Top Ten Cup si před nedělním finále drží první příčku Karel Polák. Tento jezdec zároveň skončil třetí v sobotním ST*…
09.09.2018 07:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejvyšší soutěží byl v Hradištku u Sadské během sobotního dne parkur stupně ST*, kde o pořadí rozhodoval dosažený čas. Se slušným náskokem si v této soutěži dojel pro vítězství Václav Horký a Asile de Paix P. Jejich čas byl 73,47 vteřiny.

Naopak o druhé a třetí pozici rozhodovaly až desetiny vteřiny. V čase 78,22 se do cíle dostala Kateřina Zigová, která si s Ellou 1 zajistila druhé místo. Třetí pak skončil Karel Polák s Falou.

A právě Karel Polák s Falou zatím vede nejtěžší kategorii při Champions Tour, a to Top Ten Cup. Na kontě má 65 bodů a drží si desetibodový náskok na druhého Miloslava Příhodu. Stejný bodový příděl má také Martin Šoupal a Kateřina Zigová.

 

O konečném pořadí ve všech kategoriích rozhodne nedělní den. Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Tam je dostupné i bodování po sobotě 8. září. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE