reklama 11B

Heroutice hostily listopadové kolo Pony ligy

Během uplynulého víkendu 5. – 6. listopadu se konaly dvoudenní skokové závody v Herouticích. V neděli pak byly na programu kvalifikační soutěže do Tennager 2016, Pony ligy a Pony Extraligy. Mnoho jezdců využilo jednu z poslední možností zisku bodů…
07.11.2016 10:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejtěžší pony soutěží byl parkur stupně SP, který byl zároveň započítáván do Pony Extraligy. Nejlepší výkon zde podala Julie Pásová s Golden Rebekou, které si tak připíší nejvyšší bodový zisk do žebříčku. Druhé místo obsadila Karolína Linďáková se Sun Shain před třetí Natálií Bečkovouponíkem Sharif. Ta však startujenižší věkové kategorii, a tak si třetí nejvyšší bodový příděl připíše Petr Jan Matuška a Glen Ally.

Na parkuru LP, což byla zároveň kvalifikace pro jezdce ve věku 8-12 let do Pony ligy, se dařilo Štepánovi Filipoviponíkem Bam. V rozeskakování porazil své další tři soupeře. Druhá pozice připadla Lence SikorovéLeonem 16 a na třetí pozici se stejně jako na parkuru SP prosadila Natálie Bečková a Sharif. V soutěži Teenager si pro vítězství a plný bodový příděl dojela Michaela Adamová a Miss Music. Ta dokázala parkur ZL absolvovat bezchybnězákladním kole i rozeskakování.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE