reklama 11B

Domácí listopadové závody v čele s Pony ligou

Během listopadového měsíce se na území České republiky uskuteční jen několik málo halových závodů. Největší událostí přitom bude finále Pony ligy a Pony Extra ligy, které se pojede tradičně v Herouticích, a to v polovině listopadu…
01.11.2016 08:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Měsíc listopad by měl přinést celkem čtvery skokové závody. Dvoje se přitom uskuteční ve středočeských Herouticích. Ty budou nejprve hostit osmé předposlední kvalifikační kolo Pony ligy, a to ve dnech 5. - 6. listopadu. Soutěže budou vypsány pro pony i velké koně. O 14 dní později, tedy ve dnech 19. - 20. listopadu, se budetéže hale závodit o celkové vítězství ve finále Pony ligy a Pony Extraligy. Ve finále Pony Extraligy si tradičně čtyři finalisté vystřídají své poníky po vzoru mistrovství světa.

Vedle Heroutic se uskuteční také jedny závody ve Dvoře Nových Zámcích, a to hned počátkem měsíce v sobotu 5. listopadu. Na programu dne budou soutěže až do 130 centimetrů.

Závodit se bude také ve zduchovické hale, a to v rámci Zduchovice Indoor Tour. Dvoudenní skokový mítink 12. - 13. listopadu přinese skokové soutěže pro pony i velké koně.

Záznam jednotlivých závodů naleznete pomocí odkazu níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE