reklama 11A

Hábová zvítězila ve Zduchovicích i v sobotu

ikonka

Zduchovický Národní drezurní šampionát ČJF je velice úspěšný pro Terezu Hábovou. Tato jezdkyně si totiž po páteční výhře připsala další vítězství. V sobotu 30. června předvedla nejlépe hodnocený výkon v nejtěžší úloze na stupni obtížnosti TT …
01.07.2018 09:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Sobotní den přinesl ve Zduchovicích opět mnoho drezurních soutěží, neboť se jezdci představili na dvou obdélnících. Nejtěžší úlohou dne byla IM-A/2018, což je úroveň stupně TT. Na startu se sešlo celkem šest účastníků.

Pro první místo si se slušným náskokem dojela Tereza Hábová v sedle koně James Bond. Od rozhodčích získala celkem 66,960 %. Druhá umístěná Adéla Neumannová v sedle koně Babylon van Lange Weeren dokončila tuto drezurní zkoušku s výsledkem 64,068 %.

Elitní trio pak uzavřel Michal Košťál. Tento jezdec se představil v sedle koně Little Jack a na konto si připsal celkem 63,186 %.

Druhou nejtěžší sobotní soutěží byla úloha IM-1/2018, která se jede na stupni obtížnosti T. Zde se nejvíce dařilo Idě Vavříkové s koněm Fürst Romantico.

Sobotní den přinesl také soutěže pro mladé koně. Nejpočetnějším ročníkem byli pětiletí. Z celkem osmi koní se rozhodčím nejvíce líbil Verdi 7, kterého vedla Eva Jančaříková. Dvojice získala 88,600 %. Velice vysoké hodnocení 85,200 % obdržela i Hana Vašáryová, která tak s koněm Winston M skončila druhá.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE