reklama 11A

Zduchovice hostí Národní drezurní pohár

ikonka

Ve Zduchovicích se tentokrát budou konat drezurní závody, a to ve dnech 29. června – 1. července. Během tří dnů jsou vypsány soutěže až do stupně obtížnosti „TT“. Zároveň se jedná o další kolo Národního drezurního poháru České jezdecké federace…
27.06.2018 13:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Seriál závodů Národní drezurní pohár ČJF je vypsán pro seniory, děti, juniory a také jezdce v sedle pony. Na všechny účastníky bude během tří dnů čekat celkem více jak třicet soutěží. Některé jsou navíc dále rozdělené na seriálovou a otevřenou soutěž.  Chybět nebudou ani paradrezurní úlohy.

Již během pátečního dne je vypsáno celkem deset drezurních zkoušek, tři z toho jsou určeny pro mladé koně ve věku pěti až sedmi let. Dále se uskuteční úlohy od stupně Z až po TT. V této nejtěžší úloze pátečního dne, IM-A/2018, jsou nahlášeni tři účastníci. Jedná se o Vandu Bělinovou s Conelly, Terezu Hábovou s James Bondem a Michala Košťála společně s koněm Little Jack. Tato soutěž je stejně jako sobotní a nedělní zkouška na stupni obtížnosti TT hodnocena v rámci NDP do střední rundy.

Podobný program bude mít i sobotní a nedělní den, při nichž však nebudou chybět ani drezurní úlohy pro paradrezurní jezdce. V sobotní soutěži TT – v úloze IM-A/2018 - bude tentokrát na startu šest dvojic. Všechny dny se bude závodit na dvou obdélnících. Nejvíce jezdců můžeme očekávat v soutěžích stupně S, kde je nahlášeno přes 20 účastníků.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Záznam závodů je přiložen níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE