reklama 11D

Grand Prix v Lisabonu zůstala díky Chuvovi doma

O skvělý zážitek pro domácí publikum se postaral portugalský jezdec Joao Chuva, který s koněm Antonio zvítězil v nedělní Grand Prix jedoucí se dne 29. května, která se konala při CSIO3* právě v Lisabonu. O vítězi rozhodovalo druhé kolo…
30.05.2016 20:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do druhého kola lisabonské Grand Prix se podívalo jedenáct jezdců. Přestože hned několik jezdců předvedlo velmi rychlou jízdu a pokořili by čas vítěze, dopustili se minimálně jedné chyby. Po dvou kolech se totižbezchybného konta radovaly pouze dvě dvojiceMezi nimi pak rozhodl čas, který měl Joao Chuva a Antonio téměř o tři vteřiny lepší. Portugalský jezdce se tak dočkal na domácí půdě vítězství. Pro druhé místo si dojel Dominique Joassinkoněm Best of Opus Dei Z, který taktéž anijedné části soutěže nechyboval.

Další dva jezdci dokončililepším čase, do cíle však zároveň přivezli jedno shození. Třetí příčka nakonec připadla španělské dvojici Eduardo Alvarez Aznar a Fidux, zatímco čtvrtá patřila opět Belgii. Z této pozice se radoval Maxime Harmegnies sedlající koně Forest Gump. Nejlepší pětku uzavřel další portugalský jezdec, který dokončil dokonce o více jak pět vteřin rychleji než Joao Chuva. Antonio Matos Almeida všakkoněm Nikel de Presle chyboval nejen jedenkrátprvním kole, ale další dvě shození přidal v tom druhém.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE