reklama 11A

Gössl předvedl v Drebkau skvělý maraton

Český reprezentant Martin Gössl předvedl se svým dvouspřežím při mezinárodních závodech CAI3* v Drebkau skvělý maraton. V sobotu 18. června to pro něj znamenalo dílčí druhé místo, celkově se vyhoupl po dvou částech soutěže do elitní desítky…
18.06.2016 18:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Martinu Gösslovi chybělo málo, aby předvedl absolutně nejlepší jízdu sobotního maratonukategorii dvojspřeží. Nakonec podlehl jen těsně domácímu reprezentantovi Dennisi Schneidersovi. Český reprezentant si skvěle vedl předevšímprvní třetině trati, kdy měl poměrně slušný náskok na zbytek startovního pole. Po dvou dnech si aktuálně drží osmé místo. Na kontě 143,65 bodů.

rámci čtyřspřeží se z české výpravy nejvíce dařilo Jiřímu Nesvačilovi, který si jedenáctým nejlepším výkonemmaratonu polepšil o několik příček a měl by být aktuálně na 12. místě. Celkem prozatím 177,62 trestných bodů. Po dvou dnech je o dvě pozice níže Radek Nesvačil (180,33) a ihned pod ním figuruje na průběžné výsledkové listině Josef Hrouda (181,27).  

V jednospřeží sobotní den neznamenal pro Markétu Jelínkovou téměř žádnou změnu a celkově je na 39. pozici. Za dva dny nasbírala 172,17 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE