reklama 11C

Global Champions Tour z Vídně do Abu Dhabi

Nedělním závodním dnem opouští Global Champions Tour Vídeň. Závěr se nejvíce vydařil Němcům, kteří obsadili tři pozice v nejlepší pětici jezdců. A za dva měsíce se GCT přesune na finálové kolo do Abu Dhabi ve Spojených Arabských Emirátech…
23.09.2012 22:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Johannes Ehning a Salvador V zvítězili v LGT Vienna Masters 2012. Foto Sportfot/GCT 

FOTOGALERII LUKÁŠE KLINGORY NAJDETE ZDE

Finále slibuje skutečně skvělý sport. Nejen, že se tam představí nejlepší jezdci světa, ale jedná se o nejtěsnější bodové rozestupy na předních místechhistorii seriálu.

neděli 23. září se odjela letos poslední evropská soutěžrámci GCT. V  se nejlépe předvedli němečtí jezdciVe městě, kde se nachází kulturní památky na každém kroku, dnes zvítězil Johannes Ehning. Ten protnul cílovou čárusedle koně Salvador s vteřinovým náskokem na druhého jezdce Stefana Edera na Concordiji reprezentujího pořadatelskou zemi. Johanes Ehning přiznal, že neplánoval závoditnedělní soutěži LGT Vienna Masters. Nemohl si však odpustit nestartovattak nádherným pozadím, jakým byla vídeňská radnice.

Třetí skončil další Němec, a to Ludger Beerbaumsedla Chamana. Průběžně vedoucí jezdkyně GCT Edwina Tops-Alexander zajela soutěždvojnásobnou nulou a pomalejším časem obsadila šestou pozici, těsně za pátým Marcusem Ehningem a čtvrtým Omerem Karaevlim.

 

Zdroj: www.globalchampionstour.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE