reklama 11B

Televize EquiTV připravuje seriál o Pony-games

Jistě jste také zaznamenali, že se v poslední době čím dál častěji hovoří o novém jezdeckém odvětví pro děti na pony zvaném Pony-games. Ruku na srdce, stihli jste již prostudovat pravidla jednotlivých her? EquiTV vám přiblíží těch osm základních...
20.12.2015 08:18  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Slalom, Míček a kužel, Pět vlajek, Karton, Provaz, Dvě vlajky, Dva hrnečky a Pošťák. S těmito osmi hrami se již brzy budou moci diváci internetové televize EquiTV.cz seznámit podrobněji díky seriálu, který připravuje ve spolupráci s předsedkyní spolku Pony-games – Mgr. Alžbětou Maškovou.
 
„Natáčení proběhlo za téměř jarního počasí v sobotu 19. prosince v areálu Jezdeckého klubu Rpety nedaleko Hořovic na Berounsku. První pilotní díl série, který bude předcházet osmi pořadům věnovaným uvedeným hrám základní druhé úrovně, bychom rádi publikovali hned po Novém roce,“ prozradil jednatel společnosti Equinet s.r.o. provozující internetovou televizi EquiTV.cz. 
 
Pony-games jsou štafetové hry v přímé dráze. Jedná se o týmový závod, kde však každý jede samostatně. Svou podstatou Pony-games umožňují osvojení jezdeckých dovedností hravou formou. Jsou založeny na třech základních principech: vztahu k poníkovi, socializaci (díky práci ve skupině) a samostatnosti. Úspěch v soutěži vyžaduje rychlost, zručnost a jistotu v sedle.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE