reklama 11A

GCL v Monaku po první kole vedou St Tropes Pirates

Tým St Tropez Pirates si zajistili vedoucí pozici v prvním kole soutěže družstev Global Champions League. To se jelo v Monaku v pátek 23. června a členi družstva Simon Delestre i Jerome Guery si poradili s připravenou trasou bezchybně a rychle…
23.06.2017 22:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Monacké kolbiště patří k jedněm z nejmenších a parkury jsou proto velice technické. Vedoucí duo za tým St Tropez Pirates si však s trasou poradilo bez problémů. „Je to skvělý start. Body jsou dnes velmi důležité, ale my jsme rádi, že jdeme do zítřku s takto dobré pozice,“ popsal Jerome Guery.

Nulu na kontě mají po prvním kole i druzí Vienna Eagles, tedy Gregory Wathelet a Niels Bruynseels, stejně jako třetí Mexiko Amigos ve složení Yuri Mansur Guerios a Christian Ahlmann a čtvrtý tým Shangai Swans, tedy Jessica Springsteen a Daniel Deusser.

Největší tlak na St Tropez Pirates však v průběžném bodování vyvíjí Valkenwaard United. Alberto Zorzi a Janika Sprunger jsou s jednou chybou a rychlými časy aktuálně při monackém koel pátí.

Z počátku přišlo několik bezchybných jízd a zdálo se tak, že parkur nebude až tak náročný. Brzy se však ukázal opak a parkur Luce Musetta prověřil další startující. Nicméně hned čtyři týmy mají po prvním kole bezchybné konto a tak bude velmi záviset na jejich taktikách. Překvapivě až ke konci výsledkové listiny figurují Hamburg Diamonds, když se Johnu Whitakerovi na parkuru vůbec nedařilo a připsal týmu 13 trestných bodů.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.

Zdroj: www.globalchampionsleague.com




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE