reklama 11D

GC v Miami s účastí světových parkurových hvězd

ikonka

Blíží se druhé kolo série Global Champions. Skákat se bude ve dnech 5. – 7. dubna na kolbišti, které vyroste přímo na světoznámé pláži Miami Beach. Závody lákají opět nejlepší jezdce světa. Kdo se zúčastní, se dočtete v článku níže…
03.04.2018 14:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Na pobřeží Atlantiku se budou po tři dny prezentovat hvězdy světového parkurového sportu, které se budou účastnit série GC na výjimečném místě. Tím je Miami Beach.
 
Posílen vítězstvím v zahajovací Grand Prix v Mexiku dorazí na východní pobřeží britský jezdec Scott Brash. Tomu už se povedlo vyhrát i v Miami, a to v roce 2015. Bude doufat, že si doveze formu z prvního mítinku. Čelit však bude dalším vítězům z předchozích let. Edwině Tops-Alexander (AUS), která vyhrála GP Miami v roce 2016 i loňskému vítězi Belgičanovi Jeromovi Guerymu.
 
Americký fanouškům nabídnou spoustu napínavých momentů domácí jezdci. Dorazí Laura Kraut (USA), Jessica Springsteen (USA), Margie Goldstein-Engle (USA), Beezie Madden (USA), Jennifer Gates (USA), Georgina Bloomberg (USA) a Lauren Hough (USA).
 
O co nejvyšší bodový příděl pojedou také jezdci, kteří jsou po prvním kole těsně pod nejvyšší příčkou seriálové tabulky. Jsou to Alberto Zorzi (ITA), Daniel Deusser (GER) a Eric Lamaze (CAN). Ti budou hladoví sesadit Brashe z pozice momentální jedničky.
 
Miami je jednou z nejpozoruhodnějších destinací, kde se během šestnácti kol série GC závodí. V Grand Prix se pojede o 300.000 EUR a pro výhry si míří i další esa mezinárodního skokového sportu. Christian Ahlmann (GER), Marcus Ehning (GER), Lorenzo de Luca (ITA), Ben Maher (GBR), Nicola Philippaerts (BEL), Olivier Philippaerts (BEL), Michael Whitaker (GBR), Bertram Allen (ITA), Simon Delestre (FRA), Roger-Yves Bost (FRA), Maikel van der Vleuten (NED), Pius Schwizer (SUI), Sergio Alvarez Moya (ESP), Jane Richard Philips (SUI) a Gerco Schroder (NED).
 
Vítěz Velké ceny, která je na programu 7. dubna získá vstupenku do Super Grand Prix, která se pojede v prosinci v Praze. 
 

GC v Miami můžete sledovat online ZDE

 

Více k programu najdete na webu série GC

 
Foto: GCT / Stefano Grasso



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE