reklama 11C

Fuchs úspěšný při pátečním CSI v Dauhá

Páteční program 3. března přinesl skokovým jezdcům, kteří se v katarském Dauhá představují při CSI5*, celkem dvě soutěže. V podvečerní nejvyšší soutěži se po rozeskakování radoval z vítězství švýcarský reprezentant Martin Fuchs s koněm Chaplin…
03.03.2017 22:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V nejvyšším parkuru pátečního dne dosahovaly překážky výšky 155 centimetrů. Desítka jezdců si poradila bezchybně se základním kolem, a tak postoupila do rozeskakování. V něm jako jediný dokončil v čase pod 37 vteřin Martin Fuchs a Chaplin. Díky bezchybnému výkonu se tak tento Švýcar mohl radovat z první příčky.

Další dvě pozice získali reprezentanti Belgie. Druhý nejlepší výkon podal Niels Bruynseels, který sedlal klisnu Gancia de Muze. O dvě desetiny horší čas měl na třetím místě Pieter Devos a Apart.

V předešlé soutěži 150 centimetrů vysoké, která se jela na čas, se jízda nejvíce vydařila Kevinu Stautovi s Elky van het Indihof Hdc. V cíli měl francouzský reprezentant solidní náskok na své soupeře. Druhý umístěný Henrik von Eckermann ztratil s koněm Chaccano více jak dvě vteřiny.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE