reklama 11B

Finále Zlaté podkovy 2016 v Humpolci se blíží

Finále Zlaté podkovy v disciplínách všestrannost a spřežení se uskuteční v obvyklém termínu v polovině srpna, tedy ve dnech 18. – 21. srpna. Hostit ho bude tradiční místo Humpolec, kde se sejdou kvalifikovaní jezdci a budou bojovat ve finále…
11.08.2016 16:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Ilustrační foto v galerii Jiří Bělohlav

 

Na jezdcerámci spřežení budou čekat čtyři soutěže, a to jednospřeží, dvojspřeží, čtyřspřeží a spřežení pony. Nejpočetnější kategorií je prozatím jednospřeží, kde se dle dostupných přihlášek můžeme již nyní těšit minimálně na 12 startujících.

Početnější starty budourámci soutěží Zlaté podkovy všestrannosti. Nejtěžší soutěží bude Zlatá podkova na úrovni CNC2*. Kvalifikacemi do této soutěže, stejně jako do dalšíchtéto disciplíně, byly vždy o jeden stupeň lehčí. V tomto případě se tedy představí jezdci kvalifikovaní ze soutěží CNC1*.

soutěži je zatím nahlášeno 15 jezdců, a to včetně Pavla Vaňka s Crazy Love, Radky DvořákovéDamilou, Romana FaltyKokoskou, Janou HöckovouPippa Fun a dalšími. Mnoho startů se také čekatnižších soutěžích, jako je Stříbrná podkova, Soutěž nadějí, Bronzová podkova či soutěž pro pony.

O dalších podrobnostech vás budeme ještě předem informovat. Záznam závodů naleznete přiložen níže, stejně jako další příbuzné články.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE