reklama 11A

Finále KMK 2017 ve Zduchovicích zná první vítěze

V sobotu 2. září zahájili svou účast ve skokovém finále Kritéria mladých koní ve Zduchovicích šestiletí. Naopak do druhého a zároveň posledního kola nastoupili skokoví čtyřletí koně spolu s drezurními čtyř- a pětiletými…
02.09.2017 19:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítězkou mezi čtyřletými skokovými klisnami se stala po bezchybném druhém kole Caramela 3 v sedle se Zdeňkem Žílou s konečným výsledkem 51,320. Na stříbrnou příčku stačil výsledek po prvním kole vedoucí klisny Jenifer 5, kterou na parkuru předváděl Jiří Hruška. Výsledek této dvojice ovlivnila chyba ze závěrečného kola, a musela se tak spokojit s hodnocením 49,460. Pro třetí místo si dojela Paris Dor spolu s Lucii Strnadlovou za 49,120.

Stejný osud jako po zahajovacím kole vedoucí Jenifer 5 potkal i hřebce stejného věku Longines LB, který v sedle se Zdeňkem Žílou inkasoval v sobotní zkoušce čtyři trestné body. Nakonec si tak tato dvojice odvezla bronz s hodnocením 49,680. Na zlatou příčku se probojoval Darcy 3 předváděný Miloslavem Příhodou s 52,140. Druhé místo obsadil Heartvit ZH a Jakub Štěrba za 50,260.

V druhých kolech v rámci drezurního finále KMK čtyř- a pětiletých si udrželi vedení z předchozího dne v mladší kategorii Sandro Unique v sedle s Janem Zamcem, kteří získali průměrné hodnocení 82.600 %. Mezi pětiletými koňmi nenašla přemožitele dvojice Hot Love AZ a Torsten Grosse-Freese s průměrným hodnocením 76.300 %.

První kolo skokových šestiletých klisen ovládla April Z, kterou zde sedlal Václav Horký. Ve stejné věkové kategorii hřebců a valachů se nejvíce dařilo Crosbymu DK spolu s Jiřím Tmějem.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže… 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE