reklama 11D

Federace odtajňují nominace na ME S v Göteborgu

Necelý měsíc nás dělí od jednoho z letošních vrcholů mezinárodní sezony. Švédský Göteborg hostí ve dnech 23. – 27. srpna parkurové mistrovství Evropy. Českou republiku bude reprezentovat kompletní družstvo. Více o ME se dočtete v článku.
28.07.2017 12:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

www.gothenburg2017.com

Göteborg se stane během posledního srpnového víkendu dějištěm mistrovství Evropy v parkurovém skákání. Zároveň se tam pojede také o tituly v drezuře, o níž budeme informovat v samostatných příspěvcích.
 
Českou republiku bude reprezentovat družstvo ve složení, které známe ze závodů CSIO, kam nastupují Češi v rámci druhé evropské divize. Nominováni k účasti byli Zuzana Zelinková (Caleri II), Ondřej Zvára (Cento Lano), Kamil Papoušek (Centissimo) a Emma Augier de Moussac (Diva). Jako náhradník figuruje v týmu Aleš Opatrný s VDL Fakirem.
 
Své sestavy odtajňují i další národní federace z Evropy. Irové vysílají pod vedením reprezentačního manažera, jímž je Rodrigo Pessoa do bojů o medaile tuto čtveřici: Bertram Allen (Hector van D´Abdijhoeve), Cian O´Connor (Good Luck), Denis Lynch (All Star 5) a Shane Sweetham (Chaqui Z). Švýcarská federace má ve svém týmu Romaina Dugueta (Twentytwo des Biches), Paula Estermanna (Lord Pepsi), Martina Fuchse (Clooney III), Steva Guerdata (Bianca nebo Hannah III) a Wernera Muffa (Daimler III).
 
Zahajovací skákání tradičně podle tabulky C je na programu ve středu 23. srpna, o den později se jde první kolo týmové soutěže. Ta pokračuje druhým kolem v pátek 25. srpna. Sobota je odpočinková a finále jednotlivců uvidí fanoušci v neděli.
 

Webové stránky ECH Göteborg můžete navštívit TADY




Štítky: skokyMEGöteborg
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE