reklama 11D

Favorité pardubické ZP při maratonu nezklamali

V neděli 9. července vyvrcholilo v Pardubicích další kolo Zlaté podkovy 2017 v disciplíně spřežení. Na programu byl maraton, po němž se na vedoucích pozicích udrželi úspěšní jezdci ze sobotní drezurní a překážkové zkoušky...
09.07.2017 17:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V kategorii čtyřspřeží bezpečně zvítězil Zdeněk Jirásek, přestože jej v maratonu předstihl Jaroslav Jandl. Jeho ztráta byla však velká, a tak zůstal na druhé příčce před třetím Pavlem Hyblerem.
 
V párech byla podobná situace. Po prvním dni vedl Václav Coufalík, ale v maratonu byl lepší Jaroslav Kohout mladší. Ten ovšem v drezuře a v parkuru dosáhl jen na čtvrtou příčku. Konečné skóre pro něj znamenalo stříbrnou pozici. Ve všech třech částech závodu byla třetí Markéta Jelínková, a tak její konečné umístnění nemohlo být jiné.
 
Ani v singlech nepředvedl celkový vítěz nejlepší maraton. Jan Exnar byl v závěrečné části druhý a vedení z prvního dne si udržel jen tzv. o prsa, neboť druhý Jaroslav Petřek na něj ztrácel jen dvě desetiny bodu. Právě on zajel nejlépe hodnocený maraton. Třetí skončil Ota Bareš. 
 
V soutěži dvojspřeží pony vybojoval prvenství Erik Zuvač, a to především díky výbornému parkuru. V maratonu byl až třetí. Ten vyhrál Ing. Milan Kořínek, ovšem v součtech se musel spokojit se 4. řádkem výsledkové listiny za Milanem Kořínkem a Mgr. Monikou Pospíšilovou, která se umístila druhá.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE