reklama 11A

Pardubická ZP spřežení po sobotním dnu

V Pardubicích se koná další kvalifikační kolo Zlaté podkovy v disciplíně spřežení. Dvoudenní závody začaly v sobotu 8. července, a to drezurní zkouškou a poté parkurem. Ve čtyřspřeží suverénně vede Zděnek Jirásek s náskokem více jak 40 bodů…
08.07.2017 22:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zdeněk Jirásek si v tříčlenném startovním poli v kategorii čtyřspřeží vytvořil na své soupeře solidní náskok především díky dobrému parkuru, který zajel z této trojice výrazně nejlépe. Do neděle jde s 81,90 trestnými body na kontě.

V kategorii dvojspřeží je po prvním dnu ve vedení Václav Coufalík a i tento jezdec si vytvořil příjemný náskok na své soupeře. Zatímco na dalších místech rozhodují jednotlivé body, vedoucí Coufalík má náskok více jak 15 bodů na Roberta Olbricha.

Velmi početně zastoupenou kategorií je jednospřeží, kde se na startu sešlo přes dvacet dvojic. Do čela se dostal Jan Exnar, kterému se podařila nejlepší drezurní zkouška z celého startovního pole. Přestože na parkuru předvedl čtvrtý nejlepší výsledek, v součtu se stále drží na prvním místě. Na kontě má 50,28 bodů, což je o více jak tři body lepší výsledek než v případě Jaroslava Petřeka.

V kategorii dvojspřeží pony se do vedení dostal vydařeným parkurem Erik Zuvač, když si v něm nepřipsal jako jediný žádný trestný bod.

V neděli na jezdce všech kategorií čeká maraton. Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE