reklama 11B

FOR HORSE 2019 představí trendy oboru i galashow

ikonka

Již podruhé se v areálu letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA představí FOR HORSE, který je zaměřen na koně, jejich potřeby a vše pro majitele, chovatele a milovníky koní. Termín akce je 4. - 7. dubna 2019. Na co se můžete těšit...?
29.10.2018 16:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve dnech 4. až 7. dubna 2019 se představí v Letňanech zahraniční i tuzemští vystavovatelé, výrobci a obchodníci, bohatý doprovodný program a nově také koňská galashow. 
 
Druhý ročník FOR HORSE je unikátní příležitostí pro představení novinek na trhu v oblasti krmiv, veterinárních, minerálních a kosmetických přípravků, pomůcek, transportních zařízení, kompletního jezdeckého vybavení a potřeb. Veletrh nabídne na ploše 5000 čtverečních metrů účastníkům akce novinky z oboru na trhu, trendy v oblasti výživy a chovu a potřeb pro koně. 
 
Po úspěšném prvním ročníku v roce 2018, který navštívilo téměř 36 tisíc lidí, se FOR HORSE představí v ještě větším měřítku – více vystavovatelů, bohatší doprovodný program s přehlídkou plen koní, ukázkami drezury, práce s koňmi, skoků, ale také umělecká show a mnoho dalších zajímavostí. Součástí akce bude v patečním i sobotním večeru nově také unikátní koňská galashow, která se bude konat stejně jako ostatní části programu veletrhu v aréně s tribunami pro tisíc diváků.
 
Prestižní soutěže
 
V rámci veletrhu FOR HORSE se bude mezi vystavovateli také soutěžit o nejlepší exponáty i nejzdařilejší expozice. O cenách GRAND PRIX a TOP EXPO bude rozhodovat odborná porota a vítězové si ocenění převezmou v rámci slavnostního společenského večera v průběhu veletrhu. 
Letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA ve dnech 4. až 7. dubna 2019 společně s milovníky koní zaplní také souběžné veletrhy FOR PETS – veletrh chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky, FOR KIDS – veletrh potřeb pro děti a AKTIV 55+ – veletrh pro plnohodnotný aktivní život. Více informací najdete na portálu: www.forhorse.cz
 
Zdroj: tisková zpráva FOR HORSE, foto: D. Gregor



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE