reklama 11C

Bohatý doprovodný program veletrhu For Horse 2018

ikonka

Méně než měsíc a půl zbývá do zahájení veletrhu FOR HORSE v areálu PVA EXPO Praha, který proběhne od 12. do 15. dubna 2018 v souběhu jarních veletrhů pro celou rodinu FOR PETS, FOR KIDS a AKTIV 55+. Koně najdete v hale 5…
02.03.2018 10:56  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Veletrh bude umístěn v Hale 5, kde bude prostor pro vystavovatele FOR HORSE na ploše 2500 m2.  Návštěvníci si mohou přijít vybrat z velké nabídky vybavení pro jezdecký a dostihový sport. Dále tam najdou pamlsky pro koně, krmné doplňky a krmiva. Nebude chybět nabídka přepravníků koní a techniky na úpravu povrchů. Zastoupeny budou i hřebčíny a stáje.
 
V druhé polovině Haly 5 bude probíhat každý den doprovodný program na kolbišti o rozměrech 40 x 20 metrů. Pro diváky doprovodného programu budou připraveny tribuny k sezení o kapacitě 500 míst. Návštěvníci se mohou těšit na fríské koně pod sedlem i v kočáře, vystoupení huculských koní, miniaturní koně, pony všech velikostí, vodící a asistenční minihorse, hipoterapii a kontaktní terapii s koňmi, čtverylku a push ball fjordských koní, ukázky Městské policie hl. m. Prahy či ukázky jízdní policie ČR.
 
Veletrh FOR HORSE nabízí prezentační prostor pro koňské útulky pouze za úhradu registračního poplatku a pojištění. V případě zájmu kontaktujte manažerku veletrhu Petru Lipkovou (tel.: 739 003 160, e-mail: lipkova@abf.cz).



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE