reklama 11C

FEI žebříček vytrvalosti vede nově Alvarez Ponton

Novou vedoucí jezdkyni má ke dni 30. června FEI žebříček vytrvalosti, když se až z desáté pozice vyhoupla do čela Maria Alvarez Ponton. Španělská jezdkyně má navíc suverénní náskok na své soupeře a vede o více jak dvě stě bodů…
07.07.2016 08:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Španělská reprezentantka Maria Alvarez Ponton nabírala během června body v Šamoríně a také při domácích španělských závodech CEI Tordera. V obou případech se jednalo o úroveň tří hvězd a tato jezdkyně sedlala na závodech úspěšně dva koně. Ze čtyř započtených výsledků se totiž jednalo o dvakrát první, jednou druhé a jednou třetí místo. To ji atakovalo do čela žebříčku se 761 body.

Na druhé místo se z původní čtvrté pozice dostal Saif Ahmd Al Mozrou, když na kontě 572 bodů. Zhruba 30 bodů chybí umístěné na třetí pozici, kterou je Rebecca Jane Pinder (536). Na dalších místech rozhodují jen jednotlivé body, neboť o dva méně Alvaro Garcia a jen jeden schází na lepší umístění reprezentantce USA, Cheryl van Deusen.

Do elitní desítky se dostali celkem tři nováčci. Vedle aktuálně vedoucí jezdkyně to je ještě na šestém místě Alex Luque Moral, který byl původně šestnáctý, a dále Virginie Atger. Ta se posunuladvacáté pozice na desátou příčku. Za branami elitní desítky je Jogie Lee Salinas, ta však může být i tak spokojená. Nejlepší desítku nyní na dosah, přitom před měsícem figurovala ještěsedmé desítce.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE