reklama 11B

CEI Šamorín dopadl na výbornou

Čeští jezdci v disciplíně vytrvalost si z mezinárodních závodů v Šamoríně konaných ve dnech 18. – 19. dubna odnesli mnoho cenných umístění, včetně několika vítězství. Na 120 kilometrech nenašla přemožitele Lucie Škábová a Michaela Zapletalová…
22.04.2015 01:18  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Lucie Škábová bojovala mezi seniorskými jezdci při CEI2* a Česká republika ovládla celou soutěž. Nejen, že nejlepší výkon podala Lucie Škábová a Lamia 1 s průměrným tempem 18,226 km/hod, ale druhé místo připadlo Tereze KopeckéTuzemcem 13 před třetí Kateřinou Hemzalovoukoněm Arista.

V soutěži určené pro juniory a mladé jezdce CEIJY2* zvítězila taktéž na trase 120 kilometrů dlouhé Michaela Zapletalová s koněm Eksol. Jejich průměrná rychlost činila 18,586 km/hod.

Na první místo dosáhla ještě Kateřina Suchá a Sissi, a to při CEIJY* (80 km). Lucie Škábová zvládla vybojovat ještě druhé místo, pro které si dojela s Al Rasímem v soutěži CEN (80 km). Na trase 60 kilometrů dlouhé získala první pozici Kateřina Kyselá a Lombrado S.

Naopak v nejnáročnější soutěži CEI3* na 160 kilometrů dlouhé trati reprezentoval Českou republiku pouze Petr Jadlovský. S Arsanem bohužel soutěž nedokončil.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE