reklama 11D

Epaillard dvakrát vítězem při sobotní Paříži

Druhým dnem pokračoval v sobotu 18. března prestižní osmý ročník mezinárodních skokových závodů Saut Hermès at the Grand Palais v Paříži. Sobotní program nabídl celkem tři soutěže na úrovni CSI5* a soutěž pro mladé jezdce Les Talents Hermès…
19.03.2017 17:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zahajovací soutěž na úrovni 145 centimetrů pro talentované mladé jezdce do 25 let přinesla dvě vítězné dvojice. Italský jezdec Emanuele Massimiliano Bianchi s koněm Zycalin W a švédská reprezentantka Evelina Tovek na koni Quiara M protnuli cílovou pásku ve stejném času, a to 40, 44 vteřiny. Britská jezdkyně Jessie Drea, která vyhrála tuto soutěž v pátek, skončila na třetí pozici.

Na úrovni CSI5* a s výškou překážek 150 centimetrů nenechal nikoho na pochybách Francouz Julien Epaillard, který nastupoval do soutěže jako poslední startující. S časem pod 60 sekund pokořil druhého Daniela Deussera z Německa na koni Equita van T Zorgvliet. Třetí příčku získal opět reprezentant Francie, a to Simon Delestre s valachem Hermes Ryan.

Částkou sto tisíc eur byla dotována další soutěž CSI5* s výškou překážek 160 centimetrů. Do této dvoukolové soutěže se kvalifikovalo deset nejlepších jezdců a jezdkyň z předchozího dne. Ti soutěžili v párech. Švédská závodnice Petronella Andersson a německý top jezdec Christian Ahlmann zvítězili v nejlepším čase a s celkově jednou chybou. Druhé a třetí místo obsadily dvojice, které také měly v součtu pouze jednu chybu z obou kol. Finská jezdkyně Juulia Jyläs na Courage T Z a belgický Olivier Philippaerts s H&M Legend of Love se umístili na druhém místě. Třetí byli Margaux Bost z Francie a německá světová jednička Daniel Deusser na koni Clintop 2.

Poslední soutěží sobotního odpoledne byla soutěž se žolíkem. Závodní pole 34 jezdců ze třinácti zemí ovládl francouzský jezdec Julien Epaillard s valachem Quatrin de la Roque LM. Olympijský šampion Kevin Staut s Elky van het Indihof HDC se umístil druhý. Třetí byl zástupce Irska, Bertram  Allen s Izzy By Picobell.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE