reklama 11D

Lorenzo de Luca pátečním pařížským vítězem

V pátek 2. prosince se v Paříži při CSI5* Masters pokračovalo dalšími skokovými zkouškami. Na jezdce čekal parkur 150 centimetrů vysoký, v němž si nakonec nejlépe vedl italský reprezentant Lorenzo de Luca. Ten sedlal svého svěřence Limestone Grey..
02.12.2016 20:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Lorenco de Luca podal nejlepší výkonrozeskakování soutěže 150 centimetrů vysoké. Po bezchybném výkonu ze základního kola se do rozhodujícího závěru dostali pouze čtyři jezdci. Mezi nimi si nejrychleji a navíc bezchybně poradilparkurem Lorenzo de Luca a s koněm Limestone Grey zaslouženě zvítězil. Druhé místo získal marocký jezdec Abdelkebor Ouadar a Quickly de Kreisker. Třetí příčku obsadiljednou chybou John Whitaker a Argento. Do rozeskakování se probojoval ještě domácí reprezentant Maelle Martin. Ten dosáhlkoněm Giovani de la Pomme místo čtvrté.

Překážkoutéto soutěži byl i čas, neboť několik jezdců inkasovalo trestné body právě za překročený čas. Mezi nimi byl i rakouský jezdec Max Kühner a Cornet Kalua. Jinak siparkurem poradil bez shození a zajistil si pro sebe výborné páté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




Štítky: CSIPařížskoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE