reklama 11A

Šestá Emma de Moussac v GP při Sunshine Tour

ikonka

Českým reprezentantkám Anně Kellnerové a Emmě Augier de Moussac se dařilo během sobotního dne 17. února. Ve španělském Vejer de la Frontera při Sunshine Tour se totiž umístily dvakrát v elitní pětici - Emma Augier de Moussac v samotné Grand Prix…
17.02.2018 21:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vydařený start má za sebou i Emma Augier de Moussac, která si velice dobře poradila s nejvyšší soutěží sobotního dne. Tou byla zkouška Big Class, která se jela jako Grand Prix a uzavřela tento závodní týden při Sunshine Tour. Vrcholná soutěž Grand Prix se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém. Tentokrát postupovali bezchybní jezdci do rozeskakování, což byl právě i případ Emmy Augier de Moussac. Ta s klisnou Diva navíc bezchybnou jízdu zopakovala i v rozeskakování a dojela si pro konečné šesté místo. V početné konkurenci více jak 60 dvojic startovala i Anna Kellnerová a Balguero, ti však do rozeskakování nepostoupili. Výsledky z této soutěže se zároveň započítávaly do Longines žebříčku.

Na nejlepší české umístění během soboty dosáhla česká jezdkyně Anna Kellnerová. S koněm I´m Special van´t Heike totiž obsadila pěkné druhé místo, když za vítězem zaostala méně než o vteřinu. Jednalo se o soutěž Medium Class při CSI2*. Na parkuru 140 centimetrů vysokém rozhodoval o pořadí dosažený čas.

Anna Kellnerová přidala během závodního dne ještě bezchybnou jízdu s koněm Calcourt Falklund, a to v soutěži 135 centimetrů vysoké. V ní sedlala i koně Coolando, s nímž chybovala až v druhé fázi této soutěže.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE