reklama 11B

Emma de Moussac v top desítce při sobotním CSI

ikonka

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac má za sebou úspěšný sobotní závodní den 26. května. V rámci mezinárodních závodů CSI4* ve francouzském Bourg en Bresse dokončila dvakrát v elitní desítce, a to včetně té nejvyšší soutěže…
27.05.2018 10:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V sobotu se v tomto areálu závodilo do soutěže 145 centimetrů vysoké, která se jela při CSI4* s rozeskakováním. Českou dvojicí na startu byla Emma Augier de Moussac a J.C.S. Chacco Dia. Po bezchybném základním kole se kvalifikovala také do rozeskakování.

V něm česká reprezentantka zopakovala bezchybný výkon. Společně s pomalejším časem jí to nakonec v poměrně početném rozeskakování vyneslo devátou příčku ve výsledkové listině.

Podruhé se do elitní desítky dostala Emma Augier de Moussac v soutěži určené pro mladé koně. V šestileté kategorii sedlala koně Homey. Parkur 135 centimetrů vysoký zvládla dokončit bez trestných bodů, a i v tomto případě postoupila do rozeskakování. Bezchybná a poměrně rychlá jízda nakonec stačila české zástupkyni na pěkné páté místo ve výsledkové listině.

O závěr závodů se postará nedělní závodní program, a to včetně Grand Prix při CSI4*.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE