reklama 11C

Čtvrtek Emmy de Moussac při CSI Bourg en Bresse

ikonka

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac se během čtvrtečního dne 24. května představila při mezinárodních skokových závodech CSI4* ve francouzském Bourg en Bresse s několika svými svěřenci. Nejtěžší soutěž absolvovala s Divou…
24.05.2018 21:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac se během čtvrtečního dne 24. května představila při mezinárodních skokových závodech CSI4* ve francouzském Bourg en Bresse s několika svými svěřenci. Nejtěžší soutěž absolvovala s Divou…

Nejnáročnější skokovou zkouškou čtvrtečního závodního dne byl parkur 150 centimetrů vysoký. Hodnocen byl na čas a pro jezdce to byla zároveň kvalifikační soutěž do Grand Prix. České jezdkyni se v sedle klisny Divy na tomto parkuru podařilo zajet dobrý výsledek. Dokončila totiž bezchybně, a navíc ve velice dobrém čase. Výkon české dvojice nakonec stačil na desátou příčku konečného pořadí.

České jezdkyni Emmě Augier de Moussac se dařilo i při dalších startech. S mladým koněm Homey dokončila parkur při CSIYH1* bez trestných bodů a zajistila si tak dělené první místo. Šestiletí koně závodili na překážkách 125 centimetrů vysokých.

S klisnou J.C.S. Chacco Dia absolvovala Emma Augier de Moussac parkur 140 centimetrů vysoký. I v tomto případě se dostala do cíle s nula trestnými body na kontě. Jejich čas jen těsně nestačil na elitní dvacítku a zařadil tak českou dvojici na 21. pozici ve výsledkové listině.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE