reklama 11D

Emma Augier de Moussac úspěšná v Eindhovenu

Nejen o českou hymnu, ale i další výborné úspěchy se postarala česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. Ve dnech 5. – 8. května se představila na CSI3* v Eindhovenu a jak sama popsala, její Charly Brown je dobře připraven na CSIO Pohár národů…
08.05.2016 23:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Emma Augier de Moussac začala úspěšně tyto závody, když se zasloužila o českou hymnu. S klisnou Copia totiž nenašla přemožitelesoutěži při CSI3* na parkuru 135 centimetrů vysokém. Tentýž den dokončilaCharly Brown na sedmé příčce. S ním se postavila na start  nejvyšší soutěževýškou překážek 150 centimetrů. Po bezchybném základním kole měli jednu smolnou chyburozeskakování.

Během pátku se Emma Augier de Moussac představila dobřeCharly Brown, i když měli chybu na posledním skoku. Přesto jim to stačilo nejen na dekorovanou příčku, ale také účastnedělní Grand Prix. „Přestože Charly udělal v Grand Prix dvě chyby, jsem spokojená. Byla to pro něj první velká soutěž od Španělska, kde byl na začátku sezony. Skákal o moc lépe než před tím. Skokově si nemohu stěžovat. Je skvěle připraven na Pohár národů do St. Gallenu,“ popsala Emma Augier de Moussac. To bude důležitá zkouška pro český tým, kde se po nevydařeném Lummenu představí poprvé při CSIO5* Poháru národů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE