reklama 11A

Eckermann uzavřel úspěchy v Göteborgu výhrou v SP

Švédský jezdec Henrik von Eckermann vyhrál v neděli 26. února soutěž Světového poháru v parkurovém skákání, která se jela v Göteborgu. Eckermann už v rámcových soutěžích dělal domácím fanouškům radost.
26.02.2017 19:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V neděli 26. února se v Göteborgu jela poslední kvalifikační soutěž Světového poháru 2016/2017 v parkurovém skákání. K radosti domácích fanoušků jí vyhrál švédský jezdec Henrik von Eckermann, kterému se po celý prodloužený víkend dařilo.
 
Soutěž SP měla překážky do 160 cm, a překonat její kurz bez chyb se podařilo celkem dvanácti jezdcům. O vítězi tak muselo rozhodnout rozeskakování. V něm byl bezchybný a nejrychlejší Henrik von Eckermann na koni Mary Lou 194. Druhé místo vybojoval Maikel van der Vleuten z Nizozemí v sedle VDL Groep Verdi TN N.O.P. a třetí skončil jeho krajan Leopold van Asten s VDL Groep Zidane N.O.P.
 
Henrik von Eckermann vyhrál o dva dny dříve také rámcovou stopadesátku a dosáhl také na dobrá umístění v dalších soutěžích. Třetí byl například v neděli v dopolední soutěži do 145 cm. Tu vyhrál Francouz Roger Yves Bost na Tesway de la Batia. Druhý byl Leopold van Asten s VDL Groep Miss Untouchable. Astena zastihl mítink v Göteborgu také ve skvělé formě.

 

Výsledky najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE