reklama 11B

Dvojitá radost Barbory Kamírové při ZP v Borové

Domácí jezdkyně Barbora Kamírová vyhrála dvě nejobtížnější soutěže dalšího kola seriálu Zlatá podkova v Borové – Zlatou i Stříbrnou podkovu. Jely se i soutěže kritéria mladých koní. Více se dočete v článku níže.
17.05.2015 21:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Úspěšná česká reprezentantka Barbora Kamírová IIustrační foto: archiv Jezdci.cz

O víkendu 15. – 17. května proběhlo další kolo seriálu Zlatá podkova v jihočeské Borové. V hlavní soutěži Zlaté podkově nenašla přemožitele Barbora Kamírová na Christo, která po vydařené drezuře nechybovala ani v parkuru a inkasovala jen 1,20 trestného bodu za překročení časového limitu v crossu. Druhá s odstupem 4,5 bodu dojela Marie Dvořáková s Dukátem 6. Také druhou nejtěžší soutěž seriálu Stříbrné podkově ovládla se skóre 49,97 bodů Barbora Kamírová, tentokrát s Vanessou Mae před Eliškou Orctovou s Bonusem 1. Tam byl odstup znatelně těsnější, Eliška Orctová dokončila za 50,89. V Bronzové podkově se radovala Barbora Vaňková na Lipton Sinaj.
 
V kritériích mladých koní se na startu kategorie 5-letých objevil jen jeden kůň a to Sagitta 3 v sedle s Karin Padevětovou, hodnocena byl komisaři známkou 23,78. Ve starší kategorii se sešla konkurence čtyř dvojic, nejlepší známku si vysloužil Coudy 2, které jel Pavel Studnička.
 
Kompletní výsledky i z dalších soutěží najdete v našem záznamu závodů.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE