reklama 11D

Dubnový Styl šampionát 2016 v Nových Zámcích

Během nedělního dne 10. dubna proběhlo při skokových závodech v Nových Zámcích také další kvalifikační kolo Styl šampionátu pony a Styl šampionátu dětí a juniorů na velkých koní. Během dne se ze dvou výher radovala Sára Vingrálková…
11.04.2016 06:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto archiv Jezdci.cz

Sára Vingrálková se představilasedle svého nového ponyho Mino, který loni startoval společněMichaelou Klugarovou. Nové dvojici se velmi dařilo, neboť přemožitele nenašli jak na parkuru ZLP, tak LP. Za své výkony získala jezdkyně známky 8,7 a 8,5 bodů. Jednalo se zároveň o nejvyšší udělené hodnocení během závodního dne.

Na parkuru ZP se jezdci hodnotili ve dvou věkových kategoriích dle věku. Mezi mladšími jezdci se nejlépe představila Kateřina Sisková a Alexander (7,6 bodů), mezi jezdci 13-16 let obdržela nejvyšší známku Viktorie Kudelová a Uriela Melody (7,6 bodů). I na parkuru ZLP bylo pole startujících rozděleno dle věku. Mezi mladšími nenašla přemožitele Mariana Michlíčková  s ponym Mister Merlin 5, která dosáhla na hodnocení 8,2 bodu.

Děti a junioři na velkých koních bojovali na parkurech Z a ZL. V rámci soutěžesi pro první místo dojela Viktorie Theimerová a Palliardi JS L. Krušinová (7,8 bodu), na parkuru ZL se jízda nejvíce vydařila Naděždě Knopovékoněm Ni l´Ataan JS L. Krušinová (7,8 bodu).

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE