reklama 11D

Dufour v Herningu při CDI-W porazila Werth

ikonka

Dánská jezdkyně Cathrine Dufour s koněm Atterupgaards Cassidy předvedla velice vydařenou úlohu Grand Prix jedoucí se v Herningu v rámci drezurního Světového poháru a v sobotu 21. října s výsledkem 79,840 % porazila i světovou jedničku Isabell Werth…
21.10.2017 22:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V soutěži Grand Prix nastoupilo celkem patnáct jezdců a favoritkou byla beze sporu Isabell Werth s koněm Don Johnson Frh. Tato dvojice však tentokrát na první příčku nedosáhla, neboť výsledek 77,440 % stačil až na druhé místo výsledkové listiny. Dle rozhodčích se totiž lépe předvedla Dánka Cathrine Dufour, která se s koněm Atterupgaards Cassidy nakonec radovala z vítězství. Na konto si připsala o více jak dvě procenta lepší výsledek.

O pořadí na dalších místech již rozhodovaly desetiny procenta. Třetí nejlepší výkon podal Patrik Kittel a Delaunay Old, když získali 74,940 %.  Elitní čtveřici pak uzavřela další Němka, a to Jessica Von Bredow-Werndl. Se Zaire-E obdržela 74,560 %.

V neděli se v Herningu uskuteční od 14:30 hodin další soutěž jedoucí se v rámci drezurního Světového poháru, a to úloha Grand Prix Freestyle. Představí se tam 14 účastníků.

Stránky pořadatele naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }