reklama 11B

Druhý Czech Junior Cup ČSP pro Denisu Vegrichtovou

Také třetí finálová soutěž závěrečného dne Českého skokového poháru měla obdobný průběh, kdy základní částí prošly bez penalizace tři dvojice. Ze starší kategorie účastníků Czech Junior Cupu to byly Sára Finsterle, Denisa Vegrichtová a Anna Heldová.
25.09.2016 13:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
S jedním trestným bodem postoupily do absolutního vrcholu této seriálové kategorie Kateřina De Jagerová s Cooney 39 a Denisa Menšíková s Eliotem 5. Druhá jmenovaná jednou chybovala, a tak se dostalaza Petra Dajbycha s Allo Allo, který chyboval jen v úvodním finálovém parkuru.
 
Obhájkyně loňského vítězství Kateřina de Jagerová si také s Clooney 39 nesla jeden trestný bod za čas. U něj již zůstalo, neboť druhým parkurem prošla čistě. Nezbývalo tak nic jiného, než čekat, jak si povedou tři doposud bezchybní.
 
Anna Heldová s Cara Mia III chybovala jednou a s časem 44,54 šla na druhé místo průběžného pořadí. Denisa Vegrichtová s Jettou i napodruhé dokončila s nulou na bodovém kontě a věděla, že může předstihnout pouze Sára Finsterle s Elektrou 3. Musela by dokončit také s nulou a navíc v čase rychlejším, než 40,85 sekundy. Jenže nepovedlo se ani jedno. Jednou chybovala a čas 41,86 zařadil na třetí příčku za Kateřinu De Jagerovou a vítězku Denisu Vegrichtovou.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. 
 

SLEDUJTE ON-LINE PŘENOS!




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }