reklama 11D

Druhé místo Ondřeje Zváry při sobotním CSI Arezzo

ikonka

Vydařený den má za sebou při CSI v italském Arezzu především Ondřej Zvára. Český jezdec si během soboty 7. dubna dojel na parkuru vysokém 130 cm při CSI4* pro druhou příčku. Pěkných výsledků v českých barvách dosáhla i Zuzana Zelinková…
07.04.2018 18:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V konkurenci padesáti dvojic se v soutěži s výškou překážek 130 cm při CSI4* podařilo obsadit druhou příčku Ondřejovi Zvárovi. Český reprezentant v této zkoušce na čas nechyboval v sedle koně Tual Blue. Bezchybný výsledek a konečnou dvanáctou příčku pak stejný jezdec zaznamenal na parkuru o deset centimetrů vyšším, a to v sedle Chaccolana.

České dvojice nechyběly v nejvyšší soutěži CSI4* sobotního programu, kde překážky měřily 145 cm. I zde se více dařilo Ondřejovi Zvárovi, který v sedle Cardiffa Dwerse Hagen Z po čistém základním kole v rozeskakování připsal chybu. V této soutěži započítávané do žebříčku Longines se v českých barvách představila také Zuzana Zelinková, která spolu s Larimou dokončila základní parkur s osmi trestnými body.

Česká reprezentka sedlala v dvoufázové soutěži s výškou překážek 130 cm při CSI4* Linta, s nímž se po jedné chybě postavila na třinácté místo výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE