reklama 11A

Drezurní Světový pohár po osmi kolech pro Kittela

ikonka

Švédský reprezentant Patrik Kittel se dostal do čela Světového poháru v drezuře pro jezdce západoevropské ligy. Při posledním proběhnutém kvalifikačním kole v Göteborgu, tedy na domácí půdě, si připsal cenných 17 bodů…
26.02.2018 18:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Výsledky na předních pozicích v žebříčku jsou velice těsné. Patrik Kittel však vytěžil ze startu při osmém kvalifikačním kole v Göteborgu, kde se mu dařilo a připsal si na své konto 17 bodů. Díky tomu jich má v součtu 74 a o dva body si tak drží lepší bodové skóre než Němka Dorothee Schneider. Ta se v Göteborgu nepředstavila a klesla se 72 body na aktuálně druhou pozici.

Německá zástupkyně Jessica von Bredow-Werndl na třetí příčce již ztrácí na elitní duo, neboť má aktuálně 59 bodů. V Göteborgu si i přes účast nepřipsala jediný bod.

Švédský Göteborg naopak pomohl dánské zástupkyni Cathrine Dufour. Vítězka tohoto kola si totiž připsala na konto 20 bodů a aktuálně jí patří již dvanáctá příčka. Celkem má na kontě 40 bodů, vedle vítězství v Göteborgu nenašla přemožitele také v prvním kvalifikačním kole v dánském Herningu.

V elitní desítce nyní figurují i Belinda Weinbauer z Rakouska, která si v Göteborgu připsala 15 bodů, a také Britka Emile Faurie. I té se při osmém kole dařilo a nových 12 bodů jí vyneslo aktuálně šestou příčku.

Kompletní seznam naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE