reklama 11A

Drezurní FEI žebříček se stejným složením Top Ten

ikonka

Po započtení všech srpnových bodů do FEI světového žebříčku v drezuře se na předních místech v této disciplíně nic nezměnilo. Poměrně neobvyklou skutečností je, že elitní desítka zůstala kompletně beze změny a nedošlo k jedinému přesunu…
06.09.2018 17:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

První dvě pozice tak stále patří Isabell Werth, která má především s Weihegold Old solidní náskok na své soupeře. Na kontě má 2713 bodů.  Naopak s druhým Emiliem 107 má pouze o 36 bodů více než třetí Laura Graves s Verdadesem.

Zatímco složení elitní desítky se vůbec nezměnilo a každá dvojice si uhájila svoji pozici, v rámci nejlepší třicítky se objevilo jedno jméno, které v červenci nepatřilo ani mezi nejlepších sto drezurních dvojic. Obrovský posun zaznamenala švédská dvojice Juliette Ramel a Buriel K.H., která se ze 150. místa dostala po započtení srpnových bodů na 28. pozici.

Během srpna se také i kvůli národnímu šampionátu neuskutečnilo tolik drezurních výjezdů do zahraničí. To mělo vliv i na postavení českých jezdců v rámci žebříčku, kteří tentokrát nezaznamenali veliké změny. Téměř do elitní stovky se však posunula Anna Procházková.  Tato jezdkyně s poníkem Nice Guy získala po startu na CDIP Exloo další body a nyní jich má 1252. Díky tomu si polepšila o více jak 20 pozic a aktuálně jí patří 103. místo.

Mezi seniory je stále nejlepší Pavla Rubíčková, která má s koněm Xangai na kontě 1216 bodů a drží si 252 příčku. Nejlepší české umístění v rámci drezurních jezdců si drží mezi juniory Eva Vavříková, která je s Belle Ennie na 32. místě. Na kontě má 1563 bodů.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE